Cursussen

Het cursusaanbod bij Tiepiesss:

GigaKids, blind leren typen voor kinderen (vanaf 145,=)

TypeTrainer, blind leren typen voor volwassen (145,=)

GigaPizzeria, computervaardigheden voor kinderen (99,50)

Typecursussen voor kinderen (GigaKids) worden gedurende het hele schooljaar regelmatig aangeboden bij Tiepiesss in Rosmalen (Maliskamp) en op veel scholen in Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Empel, Engelen, Berlicum, Nuland en omgeving.

Wanneer een cursus op een school wordt gegeven kunnen alleen leerlingen van de betreffende school deelnemen. Dit noemen we een “gesloten typecursus”. Een andere vorm van een “gesloten” cursus is, typeles in een zelf samengesteld groepje. In overleg spreken we een dag en tijd af. Dit is voor kinderen een erg leuke want dan hebben ze typeles met vrienden, vriendinnen, klasgenoten en familie of bekenden.

Vooruitstrevend is Bassischool De Parel in Berlicum, hier geef ik jaarlijks typeles aan groep 7, onder schooltijd.

Wil je hoogte zijn of  blijven van actuele ontwikkelingen of nieuwtjes? Volg me dan op Social Media zoals Facebook of Instagram! (Zo ontzettend leuk dat veel cursisten en oud-cursisten me volgen en contact met me houden via de messenger en chatfuncties!).

Heb je interesse in de cursus GigaPizzeria (computercursus voor kinderen)? Deze leuke cursus start weer in november 2021 (inschrijfformulier staat klaar op deze website).

Voor meer informatie of persoonlijk advies mag u altijd mailen naar info@tiepiesss.nl of  bellen/whatsappen naar 06-50498986 of stuur een bericht via de contactpagina op deze website.

Typecursus Gigakids in Rosmalen en Den Bosch

GigaKids

Cursus blind typen met 10 vingers voor kinderen!
Typecursus Typetrainer in Rosmalen

TypeTrainer

Typecursus blind typen met 10 vingers voor volwassenen!
Computervaardigheden kinderen

Computervaardigheden

Computervaardigheden voor kinderen!