Cursussen

Het cursusaanbod bij Tiepiesss:

GigaKids, blind leren typen voor kinderen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de typecursussen die starten in november en december op locatie Rosmalen, Maliskamp. Ook starten er eind van dit jaar cursussen op Jenaplanschool Antonius Abt, KC Aan de Oosterplas en KC De Ontluiking. In het nieuwe jaar kom ik weer gezellig naar ’t Wikveld en KC De Bron.

TypeTrainer, blind leren typen voor volwassen. In september 2024 start er weer een cursus in de avonduren (19.30 uur).

GigaPizzeria, computervaardigheden voor kinderen. Voorlopig wordt deze cursus helaas niet aangeboden (ik kom tijd tekort) en dat is ontzettend jammer! Ook dit is een ontzettend goede cursus voor kinderen die naar het Voortgezet Onderwijs gaan. Wellicht volgend schooljaar want het is een TE leuke en TE leerzame cursus om niet te geven.

Typecursussen voor kinderen (GigaKids) worden gedurende het hele schooljaar regelmatig aangeboden bij Tiepiesss in Rosmalen (Maliskamp) en op veel scholen in Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Empel, Engelen, Berlicum, Nuland en omgeving.

Wanneer een cursus op een school wordt gegeven kunnen alleen leerlingen van de betreffende school deelnemen. Dit noemen we een “gesloten typecursus”. Een andere vorm van een “gesloten” cursus is, typeles in een zelf samengesteld groepje. In overleg spreken we een dag en tijd af. Dit is voor kinderen een erg leuke optie want dan hebben ze typeles met vrienden, vriendinnen, klasgenoten en familie of bekenden. Voor ouders fijn; ze kunnen bijvoorbeeld carpoolen.

Vooruitstrevend is Bassischool De Parel in Berlicum, hier geef ik jaarlijks typeles aan groep 7, onder schooltijd.

Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen of nieuwtjes? Volg me dan op Social Media zoals Facebook en/of Instagram.

Voor meer informatie of persoonlijk advies mag u mij natuurlijk mailen (info@tiepiesss.nl) of  bellen/whatsappen (06-50498986).

Typecursus Gigakids in Rosmalen en Den Bosch

GigaKids

Cursus blind typen met 10 vingers voor kinderen!
Typecursus Typetrainer in Rosmalen

TypeTrainer

Typecursus blind typen met 10 vingers voor volwassenen!
Computervaardigheden kinderen

GigaPizzeria / Computervaardigheden

Computervaardigheden voor kinderen!