Cursussen

Het cursusaanbod bij Tiepiesss:

GigaKids, blind leren typen voor kinderen (vanaf 159,50). Alle typecursussen voor kinderen op de locatie Rosmalen/Maliskamp zijn tot en met december 2022 volgeboekt. Vanaf januari 2023 starten er weer nieuwe cursussen.

TypeTrainer, blind leren typen voor volwassen (159,50). In september 2022 start er weer een cursus in de avonduren (19.30 uur).

GigaPizzeria, computervaardigheden voor kinderen (99,50). Voorlopig wordt deze cursus helaas niet gegeven. Ik hoop hier in het nieuwe schooljaar weer tijd voor te hebben want het is een TE leuke en TE leerzame cursus om deze niet aan te bieden.

Typecursussen voor kinderen (GigaKids) worden gedurende het hele schooljaar regelmatig aangeboden bij Tiepiesss in Rosmalen (Maliskamp) en op veel scholen in Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Empel, Engelen, Berlicum, Nuland en omgeving.

Wanneer een cursus op een school wordt gegeven kunnen alleen leerlingen van de betreffende school deelnemen. Dit noemen we een “gesloten typecursus”. Een andere vorm van een “gesloten” cursus is, typeles in een zelf samengesteld groepje. In overleg spreken we een dag en tijd af. Dit is voor kinderen een erg leuke want dan hebben ze typeles met vrienden, vriendinnen, klasgenoten en familie of bekenden.

Vooruitstrevend is Bassischool De Parel in Berlicum, hier geef ik jaarlijks typeles aan groep 7, onder schooltijd.

Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen of nieuwtjes? Volg me dan op Social Media zoals Facebook en/of Instagram.

Voor meer informatie of persoonlijk advies mag u altijd mailen naar info@tiepiesss.nl of  bellen/whatsappen naar 06-50498986.

Typecursus Gigakids in Rosmalen en Den Bosch

GigaKids

Cursus blind typen met 10 vingers voor kinderen!
Typecursus Typetrainer in Rosmalen

TypeTrainer

Typecursus blind typen met 10 vingers voor volwassenen!
Computervaardigheden kinderen

Computervaardigheden

Computervaardigheden voor kinderen!