Locaties

Waar en wanneer komt Tiepiesss een typecursus geven?

Tiepiesss is een begrip in Rosmalen en omgeving. Sinds het najaar van 2014 heb ik heel veel kinderen, studenten en volwassenen op een leuke manier blind leren typen. Ik ben een gediplomeerd typedocent en weet kinderen en volwassenen op een spontane wijze goed te motiveren en stimuleren. Door mond tot mond reclame is Tiepiesss in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Cursisten komen niet alleen uit de directe omgeving, maar zelfs uit Nijmegen, Zaltbommel, Waalwijk, etc. Soms stellen ze zelf een groepje samen van maximaal 7 kinderen en daarna spreken ze een dag/tijd met me af waarop de typelessen plaats vinden. Ouders carpoolen naar Rosmalen en voor de kinderen voelt het elke week als een feestje. Met elkaar in de auto; wat lekkers en iets te drinken bij aanvang van de typeles. Daarna even flink typen en de laatste paar minuten een (leerzaam) leuk typespelletje spelen. Vrolijk en trots verlaten mijn cursisten na 45 minuten de les, die omgevlogen is. Ook worden er in Rosmalen, locatie Maliskamp, regelmatig cursussen georganiseerd waaraan cursisten van verschillende basisscholen kunnen deelnemen. Dat is leuk! Na 1 les is het ijs gebroken, zijn gezamenlijke hobby’s bekend of blijken kinderen bij elkaar op een sport te zitten. Vriendschappen worden snel gesloten en een hecht “groepje” dat samen de uitdaging van het blind leren typen aangaat is gevormd.

Waar  nog meer?

Elk schooljaar starten er op 3 momenten typecursussen; direct bij aanvang van het schooljaar, omstreeks december en omstreeks maart. Ik geef met veel plezier typeles op veel scholen en in mijn gezellige typestudio in Rosmalen/Maliskamp, direct gelegen aan de uitvalswegen A2/A59.

Typeles op school

Locatie in de buurt?

Hieronder treft u een overzicht aan van de locaties waar Tiepiesss elk schooljaar één of meerdere typelessen. Heeft u interesse in een cursus maar ziet u geen passende mogelijkheid staan bij het cursusaanbod, dan kunt u een mailtje sturen naar info@tiepiesss.nl zodat ik u kan informeren over het cursusaanbod. De meeste cursussen zijn snel volgeboekt. Indien u mij uw interesse laat weten blijf ik u informeren over de mogelijkheden.

Typelessen die Tiepiesss geeft op basisscholen zijn voor leerlingen van deze school. 

KC Aan de Oosterplas in ‘s-Hertogenbosch, cursus start 29 november 2023 en inschrijven is al mogelijk.

Jenaplanschool Antonius Abt in Engelen, cursus start 19 december 2023 en inschrijven is al mogelijk.

KC ’t Wikveld in Empel, cursus start zeer waarschijnlijk in maart 2023.

Basisschool Het Palet in ‘s-Hertogenbosch, cursus is gestart op 7 september 2023.

KC Meander in ‘s-Hertogenbosch, cursus is gestart op 5 september 2023.

KC de Ontluiking in Rosmalen, cursus start op maandag 18 december 2023 en inschrijven is al mogelijk.

Kindcentrum De Troubadour in Rosmalen, cursus is gestart op 5 september.

Basisschool De Parel (onder schooltijd)

Veel leerlingen van basisschool De Sprong,  basisschool De Hobbit, basisschool De Terp en basisschool De Hoogakker, komen in zelf samengestelde groepjes naar Tiepiesss in Rosmalen op een dag/tijd die we in overleg hebben vastgelegd. Ook leerlingen van andere basisscholen zijn natuurlijk van harte welkom en mogen indien ze dat wensen een groepje samenstellen en een dag/tijd met mij afspreken.

Uiteraard ben ik een soort “hofleverancier” voor leerlingen van Basisschool De Masten / KC Meerlaer.

Kinderen, studenten en volwassen zijn van harte welkom bij Tiepiesss in Rosmalen, wijk Maliskamp.

De leuke cursus GigaPizzeria (digitale vaardigheden) zal hopelijk in 2024 weer starten en is nu ook zelfstandig online te volgen voor 49,95. Kijk op www.gigapizzeria.nl voor de inhoud van deze gave, kindvriendelijke computercursus.

Wist je dat…. Maliskamp een erg kindvriendelijke wijk is? Breng je je zoon of dochter naar typeles dan kun je je in deze groene wijk prima 45 minuten vermaken. Er is een kleine buurtsupermarkt, een theetuin, speeltuin het Lijsterbosje en een ontzettend leuk dierenpark waar je onder andere Alpaca’s kunt bewonderen! Bovendien ben je binnen 5 minuten rijden bij winkelcentrum De Molenhoekpassage