Locaties

Waar en wanneer komt Tiepiesss een typecursus geven?

Tiepiesss is een begrip in Rosmalen en haar directe omgeving. Sinds het najaar van 2014 heb ik heel veel kinderen, studenten en volwassenen op een leuke manier blind leren typen. Ik ben een gediplomeerd typedocent en weet kinderen en volwassenen op een spontane wijze goed te motiveren en stimuleren. Door mond tot mond reclame is Tiepiesss in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Cursisten komen niet alleen uit de directe omgeving, maar zelfs uit Nijmegen, Zaltbommel, Waalwijk, etc. Vaak vormen ze een groepje van maximaal 7 kinderen en daarna spreken ze een dag/tijd met me af waarop de typelessen plaats vinden. Ouders carpoolen naar Rosmalen en voor de kinderen voelt het elke week als een feestje. Met elkaar in de auto; wat lekkers en iets te drinken bij aanvang van de typecursus en daarna even flink typen en een typespelletje spelen. Vrolijk en trots verlaten ze na 45 minuten de les, die omgevlogen is. Ook worden er in Rosmalen, locatie Maliskamp, regelmatig cursussen georganiseerd waaraan cursisten van verschillende basisscholen kunnen deelnemen. Dat is leuk! Na 1 les is het ijs gebroken, zijn gezamenlijke hobby’s bekend of blijken ze bij elkaar op een sport te zitten. Vriendschap wordt snel gesloten en een hecht “groepje” dat samen de uitdaging van het blind leren typen aangaat is gevormd.

Waar  nog meer?

Elk schooljaar starten er op 3 momenten typecursussen; direct bij aanvang van het schooljaar, omstreeks december/januari en omstreeks april. Ik geef met veel plezier typeles op veel scholen in het basis- en voortgezet onderwijs en in mijn gezellige typestudio in Rosmalen/Maliskamp, direct gelegen aan de uitvalswegen A2/A59.

Typeles op school

Locatie in de buurt?

Hieronder treft u een overzicht aan van de locaties waar Tiepiesss elk schooljaar één of meerdere typelessen komt geven aan leerlingen van deze basisscholen. Op veel momenten starten er cursussen in de Tiepiesss Typestudio te Rosmalen, wijk Maliskamp aan de Sint Jozefstraat 18. Erg vervelend voor u maar deze cursussen zitten al tot september 2022 volgeboekt. Heeft u interesse in deze cursus dan kunt u een mailtje sturen naar info@tiepiesss.nl zodat ik u kan informeren zodra de planning voor september 2022 bekend is.

 

Typelessen op basisscholen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch:

KC Aan de Oosterplas in ‘s-Hertogenbosch, aanvang 13 april 2022 (inschrijfformulier staat klaar op deze website)

Jenaplanschool Antonius Abt in Engelen, aanvang 12 april 2022 (inschrijfformulier staat klaar voor de les om 15.15 uur)

KC ’t Wikveld in Empel, nieuwe datum is nog niet bekend.

Basisschool Het Palet in ‘s-Hertogenbosch, er start weer een cursus in september 2022

KC Meander in ‘s-Hertogenbosch, er start weer een cursus in september 2022.

Den Krommen Hoek in Rosmalen, aanvang cursus waarschijnlijk in januari 2023.

Kindcentrum De Troubadour in Rosmalen, er start weer een cursus in september 2022.

Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, nieuwe datum is nog niet bekend.

Basisschool De Parel (onder schooltijd) aanvangsdatum typecursus onder schooltijd 25 maart 2022.

Basisschool De Hoogakker leerlingen komen meestal in groepjes naar Tiepiesss in Rosmalen op een dag/tijd die we in overleg hebben vastgelegd. Ook leerlingen van andere basisscholen zijn van harte welkom en mogen indien ze dat wensen een groepje samenstellen en een dag/tijd met mij afspreken.

KC De Sprong, Groote Wielen Rosmalen, 14 april start de eerste typecursus op school, inschrijfformulier staat klaar op deze website.

KC De Terp (ouders reserveren jaarlijks een dag/tijd in overleg voor een groepje van maximaal 7 leerlingen)

Maaspoort, Sociaal Cultureel Centrum de Schans (voorlopig geen aanbod in dit gezellige buurtcentrum)

Kinderen, studenten en volwassen zijn van harte welkom bij Tiepiesss in Rosmalen, wijk Maliskamp.

De leuke cursus GigaPizzeria zal in het voorjaar 2023 worden ingepland maar is nu ook zelfstandig online te volgen voor 49,95.

Wist je dat…. Maliskamp een erg kindvriendelijke wijk is? Breng je je zoon of dochter naar typeles dan kun je je in deze groene wijk prima 45 minuten vermaken. Er is een kleine buurtsupermarkt, een theetuin, speeltuin het Lijsterbosje en een ontzettend leuk dierenpark waar je onder andere Alpaca’s kunt bewonderen! Bovendien ben je binnen 5 minuten rijden bij winkelcentrum De Molenhoekpassage.