Locaties

Waar en wanneer komt Tiepiesss een typecursus geven?

Tiepiesss is een begrip in Rosmalen en haar directe omgeving. Sinds het najaar van 2014 heb ik heel veel kinderen, studenten en volwassenen op een leuke manier blind leren typen. Ik ben een gediplomeerd typedocent en weet kinderen en volwassenen op een spontane wijze goed te motiveren en stimuleren. Door mond tot mond reclame is Tiepiesss in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Cursisten komen niet alleen uit de directe omgeving, maar zelfs uit Nijmegen, Zaltbommel, Waalwijk, etc. Vaak vormen ze een groepje van maximaal 7 kinderen en daarna spreken ze een dag/tijd met me af waarop de typelessen plaats vinden. Ouders carpoolen naar Rosmalen en voor de kinderen voelt het elke week als een feestje. Met elkaar in de auto; wat lekkers en iets te drinken bij aanvang van de typecursus en daarna even flink typen en een typespelletje spelen. Vrolijk en trots vertrekken ze na 45 minuten. Ook worden er in Rosmalen, locatie Maliskamp, regelmatig cursussen georganiseerd waaraan cursisten van verschillende basisscholen kunnen deelnemen. Dat is leuk! Na 1 les is het ijs gebroken, zijn gezamenlijke hobby’s bekend of blijken ze bij elkaar op een sport te zitten. Vriendschap wordt snel gesloten en een hecht “groepje” dat samen de uitdaging van het blind leren typen aangaat is gevormd.

Waar  nog meer?

Elk schooljaar starten er op 3 momenten typecursussen; direct bij aanvang van het schooljaar, omstreeks december/januari en omstreeks april. Ik geef met veel plezier typeles op veel scholen in het basis- en voortgezet onderwijs en in mijn gezellige typestudio in Rosmalen/Maliskamp, direct gelegen aan de uitvalswegen A2/A59.

Typeles op school

Locatie in de buurt?

Hieronder treft u een overzicht aan van de locaties waar Tiepiesss elk schooljaar één of meerdere typelessen komt geven aan leerlingen van deze basisscholen. Op veel momenten starten er cursussen in de Tiepiesss Typestudio te Rosmalen, wijk Maliskamp aan de Sint Jozefstraat 18. Erg vervelend voor u maar deze cursussen zitten al tot september 2021 volgeboekt. Heeft u interesse in deze cursus dan kunt u een mailtje sturen naar info@tiepiesss.nl zodat ik u kan informeren zodra de planning voor september 2021 bekend is.

Ziet u geen geschikte locatie terwijl u interesse heeft in een Tiepiesss-typecursus voor kinderen of volwassen neem dan contact met mij op. Ik help u graag bij het vinden van een typecursus op een passend moment en een fijne locatie.

 

Typelessen op basisscholen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch:

KC Aan de Oosterplas in ‘s-Hertogenbosch, aanvang april 2022 (inschrijfformulier staat al klaar op deze website)

Jenaplanschool Antonius Abt in Engelen, aanvang april 2022 (inschrijfformulier staat al klaar, 2e cursus onder voorbehoud))

KC ’t Wikveld in Empel, de tweede cursus in dit schooljaar start in januari 2022 (inschrijfformulier staat klaar)

Basisschool Het Palet in ‘s-Hertogenbosch, de tweede cursus in dit schooljaar start in januari 2022 (inschrijfformulier staat klaar)

KC Meander in ‘s-Hertogenbosch, cursus in december afgerond en in het nieuwe schooljaar 2022-2023 kom ik weer.

Den Krommen Hoek in Rosmalen, aanvang januari 2022 (inschrijfformulier staat klaar op deze website)

Kindcentrum De Troubadour in Rosmalen, cursus in december afgerond en in het nieuwe schooljaar 2022-2023 kom ik weer.

Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel (voortgezet onderwijs), aanvang januari 2022 (inschrijfformulier staat klaar op deze website)

Basisschool De Parel (onder schooltijd) aanvangsdatum typecursus onder schooltijd, waarschijnlijk maart 2022

Basisschool De Hoogakker leerlingen komen meestal in groepjes naar Tiepiesss in Rosmalen op een dag/tijd die we in overleg hebben vastgelegd. Ook leerlingen van andere basisscholen zijn van harte welkom en mogen indien ze dat wensen een groepje samenstellen en een dag/tijd met mij afspreken.

KC De Sprong, Groote Wielen Rosmalen, 14 april start de eerste typecursus op school, inschrijfformulier staat klaar op deze website.

KC De Terp (ouders reserveren jaarlijks een dag/tijd in overleg voor een groepje van maximaal 7 leerlingen)

Maaspoort, Sociaal Cultureel Centrum de Schans (voorlopig geen aanbod in dit gezellige buurtcentrum)

KC De Vlindertuin (BBS Nieuw Zuid) in ‘s-Hertogenbosch (voorlopig geen aanbod op school / corona)

Ds Pierson College in ‘s-Hertogenbosch (in verband met uitbraak corona-virus is deze cursus verplaatst naar 2022)

Kinderen, studenten en volwassen zijn van harte welkom bij Tiepiesss in Rosmalen, wijk Maliskamp.

De leuke cursus GigaPizzeria zal in het voorjaar 2022 worden ingepland maar is nu ook zelfstandig online te volgen voor 49,95.

Wist je dat…. Maliskamp een erg kindvriendelijke wijk is? Breng je je zoon of dochter naar typeles dan kun je je in deze groene wijk prima 45 minuten vermaken. Er is een kleine buurtsupermarkt, een theetuin, speeltuin het Lijsterbosje en een ontzettend leuk dierenpark waar je onder andere Alpaca’s kunt bewonderen! Bovendien ben je binnen 5 minuten rijden bij winkelcentrum De Molenhoekpassage.