Locaties

Waar en wanneer komt Tiepiesss een typecursus geven?

Tiepiesss is een begrip in Rosmalen en haar directe omgeving. Sinds het najaar van 2014 heb ik heel veel kinderen, studenten en volwassenen op een leuke manier blind leren typen. Ik ben een gediplomeerd typedocent en weet kinderen en volwassenen op een spontane wijze goed te motiveren en stimuleren. Door mond tot mond reclame is Tiepiesss in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Cursisten komen niet alleen uit de directe omgeving, maar zelfs uit Nijmegen, Zaltbommel, Waalwijk, etc. Soms stellen ze zelf een groepje samen van maximaal 7 kinderen en daarna spreken ze een dag/tijd met me af waarop de typelessen plaats vinden. Ouders carpoolen naar Rosmalen en voor de kinderen voelt het elke week als een feestje. Met elkaar in de auto; wat lekkers en iets te drinken bij aanvang van de typecursus en daarna even flink typen en een typespelletje spelen. Vrolijk en trots verlaten ze na 45 minuten de les, die omgevlogen is. Ook worden er in Rosmalen, locatie Maliskamp, regelmatig cursussen georganiseerd waaraan cursisten van verschillende basisscholen kunnen deelnemen. Dat is leuk! Na 1 les is het ijs gebroken, zijn gezamenlijke hobby’s bekend of blijken ze bij elkaar op een sport te zitten. Vriendschappen worden snel gesloten en een hecht “groepje” dat samen de uitdaging van het blind leren typen aangaat is gevormd.

Waar  nog meer?

Elk schooljaar starten er op 3 momenten typecursussen; direct bij aanvang van het schooljaar, omstreeks december/januari en omstreeks maart/april. Ik geef met veel plezier typeles op veel scholen in het basis- en voortgezet onderwijs en in mijn gezellige typestudio in Rosmalen/Maliskamp, direct gelegen aan de uitvalswegen A2/A59.

Typeles op school

Locatie in de buurt?

Hieronder treft u een overzicht aan van de locaties waar Tiepiesss elk schooljaar één of meerdere typelessen komt geven aan leerlingen van deze basisscholen. Op veel momenten starten er cursussen in de Tiepiesss Typestudio te Rosmalen, wijk Maliskamp aan de Sint Jozefstraat 18. Erg vervelend voor u maar deze cursussen zijn erg geliefd en zijn snel volgeboekt. Heeft u interesse in een cursus maar ziet u geen passende mogelijkheid staan bij het cursusaanbod, dan kunt u een mailtje sturen naar info@tiepiesss.nl zodat ik u kan informeren over het cursusaanbod.

 

Typelessen die Tiepiesss geeft op basisscholen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch (alleen voor leerlingen van deze school):

KC Aan de Oosterplas in ‘s-Hertogenbosch, cursus start vrijdag 3 maart 2023. Inschrijven is gestart, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Jenaplanschool Antonius Abt in Engelen, cursus start woensdag 14 september 2022. Volgeboekt.

KC ’t Wikveld in Empel, cursus start omstreeks maart 2023 of er wordt een cursus ingepland bij Tiepiesss in Rosmalen voor leerlingen van deze school.

Basisschool Het Palet in ‘s-Hertogenbosch, cursus start op woensdag 11 januari 2023. Inschrijven is al mogelijk (wordt nog aangekondigd in Social Schools).

KC Meander in ‘s-Hertogenbosch, cursus start 15 september 2022. Volgeboekt.

KC de Ontluiking in Rosmalen, aanvang cursus 6 december 2022. Inschrijven is al mogelijk (wordt nog aangekondigd in Social Schools).

Kindcentrum De Troubadour in Rosmalen, er start een cursus op 12 september en 19 december. Beiden volgeboekt.

Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel. Mijn GigaKids collega Nina Hamers van “Leren met Nina” gaat de typelessen op deze school verzorgen.

Basisschool De Parel (onder schooltijd)

Basisschool De Hoogakker leerlingen komen meestal in groepjes naar Tiepiesss in Rosmalen op een dag/tijd die we in overleg hebben vastgelegd. Ook leerlingen van andere basisscholen zijn van harte welkom en mogen indien ze dat wensen een groepje samenstellen en een dag/tijd met mij afspreken.

KC De Sprong, Er start een cursus op 30 maart 2023 op school na schooltijd OF er wordt een cursus voor leerlingen van deze school gegeven bij Tiepiesss in Rosmalen (eveneens start deze dan op donderdag 30 maart). Binnenkort meer info!

KC De Terp (ouders reserveren jaarlijks een dag/tijd in overleg voor een groepje van maximaal 7 leerlingen)

Kinderen, studenten en volwassen zijn van harte welkom bij Tiepiesss in Rosmalen, wijk Maliskamp.

De leuke cursus GigaPizzeria (digitale vaardigheden) zal hopelijk in het voorjaar 2023 starten en is nu ook zelfstandig online te volgen voor 49,95. Kijk op www.gigapizzeria.nl voor de inhoud van deze gave, kindvriendelijke computercursus.

Wist je dat…. Maliskamp een erg kindvriendelijke wijk is? Breng je je zoon of dochter naar typeles dan kun je je in deze groene wijk prima 45 minuten vermaken. Er is een kleine buurtsupermarkt, een theetuin, speeltuin het Lijsterbosje en een ontzettend leuk dierenpark waar je onder andere Alpaca’s kunt bewonderen! Bovendien ben je binnen 5 minuten rijden bij winkelcentrum De Molenhoekpassage