GigaPizzeria / Computervaardigheden

Helaas wordt deze leuke cursus voorlopig niet gegeven ivm de enorme animo voor een cursus blind leren typen voor kinderen. Excuses voor het ongemak.

Wel kan deze cursus besteld worden zodat je deze zelfstandig kan doorlopen! Stuur me een mailtje (kosten bedragen 49,95)

Waarom de cursus GigaPizzeria volgen bij Tiepiesss?

Op een originele wijze leren kinderen alle noodzakelijke digitale vaardigheden die ze in de brugklas moeten beheersen!
De cursisten gaan aan de slag met G-mail, Google Docs en werken in de cloud. Cursisten leren onder andere hun bestanden en e-mails op een gestructureerde wijze op te slaan, een kopie te versturen, een afbeelding of bestand toe te voegen aan een e-mail/document, etc. In de gezellige lessen (want ze kunnen niets fout doen en hebt geen huiswerk) leren ze alle computervaardigheden die ze nodig hebben om hun huiswerk (en werkstukken, boekverslagen) netje op te stellen, op te slaan en te versturen. Handige en noodzakelijke computervaardigheden die kinderen volop gebruiken op het Voortgezet Onderwijs en in hun toekomstige beroep.

Na 2 lessen van 120 minuten kunnen de cursisten zich goed redden in de brugklas. Wil jij ook dat je kind goed voorbereid en dus zelfverzekerd naar de brugklas gaat, meld hem/haar dan nu aan voor deze gezellige cursus zonder huiswerk.

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke cursus? Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk neem dan contact op met Carmen van Tiepiesss.